Ξενοδοχείο Αστέρι στην Πάτμο, στη Σκάλα

Το Ξενοδοχείο μας

Το ξενοδοχείο Αστέρι κτίστηκε το 1995 με παραδοσιακά υλικά όπως πέτρα πελεκητή, μάρμαρο και ξύλο. Βρίσκεται στο βόριο κομμάτι του λιμανιού της Σκάλας, στο στενότερο σημείο στεριάς του νησιού, το οποίο έχει φάρδος 250 μέτρα.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο Αστέρι έχει 37 δωμάτια, με μπάνιο, τηλέφωνο,ψυγείο, μπαλκόνι και τα περισσότερα έχουν θέα θάλασσα. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό, Wi-Fi και πιστολάκι για τα μαλλιά. Εκτός από τις παραπάνω εγκαταστάσεις υπάρχει ιδιωτικό πάρκιν, μεγάλος κήπος με πολλά λουλούδια και φυτά. Βεράντα πρωινού περιτριγυρισμένη από λουλουδιασμένες βουκαμβίλιες ,πρωινό μπουφέ, μπαρ και σαλόνι με τηλεόραση.

Παροχές

Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο,wi-fi, σεσουάρ, τηλέφωνο, ατομικό μπάνιο και μπαλκόνι. Τα περισσότερα έχουν θέα στην θάλασσα. Άλλα στο λιμάνι και άλλα στον κόλπο του Μερικα και στο Ικαριο πελαγος. Εδώ πρέπει να τονίσουμε την πλεονεκτική θέση που βρίσκεται το ξενοδοχείο πάνω σε μια στενή λουρίδα στεριάς. Αυτό του δίνει την δυνατότητα να έχει ηησυχία, θεά και δροσιά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

Τοποθεσία

Το λιμάνι της Σκάλας είναι 200 μέτρα μακριά, το σημείο που σταματούν τα πλοία 800 μέτρα. Από την τοποθεσία που βρίσκετε το ξενοδοχείο μπορείτε να δείτε νότια το λιμάνι της Σκάλας. Την παλιά πόλη της Χώρας και το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και το σπήλαιο της Αποκαλύψεως. Από τον Βορά στα 50 μέτρα είναι ο κόλπος του Μέρικα με την παραλία.