Οργάνωση Πεζοποριών - Ξενοδοχείο Αστέρι στην Πάτμο, Σκάλα

Οργάνωση Πεζοποριών

Η επιχείρηση διοργανώνει σε συνεργασία με άλλες επαγγελματικές ομάδες πεζοπορίες σε ολόκληρο το νησί σε συνάρτηση με την επίσκεψη του σπηλαίου της Αγίας Αποκάλυψης και Ιεράς Μονής Ιωάννου του Θεολόγου (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco). Η Πάτμος – το νησί της Αποκάλυψης ή Ιερουσαλήμ του Αιγαίου – όπως διεθνώς αποκαλείται, αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό που συνδυάζει τον μυστικισμό και την κατάνυξη με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που κάθε αρχοντική γωνιά της προσφέρει, καλώντας σας σε ένα ταξίδι ατελείωτων και ποικίλων εμπειριών.

Μεγαλείο και γαλήνη, αυτό νιώθει ο επισκέπτης , όταν περιδιαβαίνει στα σοκάκια της Χώρας και τις Ιερές Μονές. Η Πάτμος εδώ και χρόνια, Πάσχα ή καλοκαίρι, αποτελεί σταθερό προορισμό για διανοούμενους, καλλιτέχνες και επώνυμους επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Ένα μικρό, αλλά σπουδαίο νησί στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων,το νησί της Αποκάλυψης.

Η «Ιερουσαλήμ του Αιγαίου» με πολύ μυστηριακό χαρακτήρα, με βαθιά σχέση με τη θρησκεία και την εσωτερική γαλήνη: τη σκοτεινή σπηλιά όπου ο Ιωάννης έγραψε την Αποκάλυψη, το Καθολικό της Ιερής Μονής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, τα σοκάκια της Χώρας με τα εντυπωσιακά αρχοντικά, τα ασκηταριά που τα λένε «Καθίσματα».

Ένας προορισμός με πολλές δραστηριότητες για τον επισκέπτη και ειδικά για τους επισκέπτες του Θρησκευτικού τουρισμού που καταφθάνουν από όλες τις χώρες του πλανήτη για να δουν από κοντά τον τόπο και το όραμα του ιερού σπηλαίου της Αποκάλυψης.